Knjiga ŽRTEV ALI ZMAGOVALEC

Izšla je moja nova knjiga

ŽRTEV ALI ZMAGOVALEC

Praktična knjižica za lažje razumevanje človeške narave

Izšla je druga iz serije mini knjižic, ki so enostavne, praktične in takoj uporabne v vsakdanjem življenju za vse generacije in profile od 14 leta naprej.

Pozdravljeni vsi skupaj in vsak posebej 🙂

Z veseljem in hvaležnostjo v srcu vas obveščam, da je izšla moja nova knjižica ŽRTEV ALI ZMAGOVALEC? – praktičen enostaven priročnik za lažje razumevanje človeške narave, namenjen VSEM generacijam in profilom od 14 leta naprej. 

Tudi ta knjižica je obogatena z vsakdanjimi življenjskimi primeri, z nekaj ilustracij ter s praznimi polji kamor lahko sproti odgovarjate na postavljena vprašanja ali pa samo pišete svoje beležke. Govori o tem, kako pomembno je prepoznati trenutke, ki nas hočejo potegniti v vlogo žrtve (vsi mi jih  kdaj doživimo), ter zakaj in kako priti iz vloge žrtve ali težke situacije, ko se tam znajdemo. Je mehka vezava, v A5 formatu in ima 96 strani. 

Če bi jo radi kupili  mi enostavno pišite na podajroko@gmail.com ter mi povejte na kateri naslov naj jo pošljem.

Poštar jo bo prinesel v vaš nabiralnik, vi pa boste  ob priliki plačali 7,00 eur na moj TRR katerega boste dobili skupaj z računom. V 7 eur je vračunana tudi poštnina.

Nekaj oseb, ki so knjižnico že prebrali so mi napisali:

Spoštovana gospa Nena, knjiga Žrtev in zmagovalec je prvovrsten izdelek. Sodobna, ker obravnava dogajanja značilna za naš čas in okolje v katerem živimo. Primerna je za vse ljudi, ki ljubijo resnico, dobroto, lepoto in usklajenost s seboj in svojim okoljem. Želim vam tudi naprej vse najboljše.
D.I.

                                                **************
Ga. Nena! Najlepše hvala za vašo novo čudovito knjigo! Sem jo prebrala na dah tako kot prvo. In dobila veliko zase! Hvala vam!!!
M.K.
                                                 **************
Nena, ravno sem dokončala z branjem tvoje knjige Žrtev ali zmagovalec, knjiga je čudovita in ob prebiranju teh vrstic sem dobila ogromno poučnih nasvetov in ne morem z besedami opisati kako sem ohrabrena in hvaležna za tvoje pisanje.  Obe knjigi tako prva Misli in čustva, kot druga Žrtev ali zmagovalec sta praktični, razumljivi, ravno prav dolgi, zabavni in poučni. HVALA. 
T.I.
                                                **************

Naročilo knjižice

Enostavno mi pišite in povejte na kateri naslov želite prejeti knjigo

NAROČI TUKAJ

Lahko me tudi pokličete in knjižico naročite osebno
040 825 442 (Nena)


**​

Prenesite si tudi BREZPLAČNO e-knjižico “Zmorem!”

KLIKNITE TUKAJ

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE

040 825 442

© ​Šola odličnosti, Nevenka Dautanac s.p.

Kontakt